Steven
Mannens

Heidi
Verlinden

Als leraar zocht ik steeds om onderwijs voor mijn leerlingen te verbeteren door te vernieuwen. Door vergaande interesse en studie is mijn passie voor (onderwijs)innovatie enkel vergroot. Leren en ontwikkelen is waar ik mij volledig in verdiep. Deze lijn trekt zich professioneel door: als (pedagogisch) begeleider, als adviseur ‘scholen slim organiseren’ en als gastlector BanaBa Schoolontwikkeling.

Master Leren en Innoveren
BanaBa Schoolontwikkeling

Live as if you were to die tomorrow
Learn as if you were to live forever
(Naar: Ghandi)

Gebeten door de onderwijsmicrobe (leerkracht algemene vakken) en door datgene wat me drijft: mensen en organisaties in beweging brengen, wil ik ons allergrootste kapitaal laten schitteren: onze jongeren! Verhalen intrigeren me, leerprocessen passioneren me, groeiende mensen en teams inspireren me. Mijn master Onderwijswetenschappen sterkt me onderbouwd jullie bij te staan in jullie verhaal, in jullie zijn en in jullie ontwikkeling. 

Master Opleiding- en onderwijswetenschappen

Als je een schip wilt bouwen, moet je niet opdragen hout te verzamelen, noch het werk te verdelen of orders te geven. Leer in plaats daarvan mensen eerst te verlangen naar de eindeloze zee.
(Naar: A. de Saint-Exupéry)